Steder å spise på Steinkjer

Cafe Madam Brix :
Madam Brix er en cafe’ i Steinkjer sentrum. Cafeen serverer kaffedrikker som caffe latte, cappuccino og cortado. 1 tillegg serveres ulike sorter te og varm sjokolade. På Madam Brix kan du spise lette måltid som baguetter og brødskiver, i tillegg noe til kaffen som vafler og assorterte kaker. Her legges det også vekt på kulturopplevelser som kunstutstillinger og konserter. Adresse: Kirkegata 7.

Pepper Steakhouse og Tapasbar:
Pepper legger vekt på gode smaksopplevelser i en god atmosfære og tilbyr original spansk tapas og gode biffer i tre ulike størrelser. Restauranten finner du på nordisa av byen i Ølvegata 22.

Brød og Sirkus :
Brød og Cirkus ved Steinkjer-Sannan serverer lunchretter, tapas og spennende 3-retters som settes opp hver dag. Adresse: Sannangata 8.

Orion Pizza og grillbar:
Orion Pizza og grillbar har stor meny med pizza, ulike grillretter , pasta og hamburger. Resturanten har også take-away meny. Orion Pizza og grillbar ligger på nordsia av byen i Kongensgate 15.

Verona Mat og Vinhus:
Ved Verona Mat og Vinhus står ulike kjøttretter og fiskeretter på menyen, i tillegg til pizza og kebab/hamburger. Restauranten serverer også ulike tyrkiske retter. Adresse: Jakob Weidemannsgate 3.

Mc Donalds:
Mc Donalds ligger på sørsileiret i Sjøfartsgata 2 A like ved kjøpesenteret Amfi Steinkjer.

Hong Kong resturant:
Kinarestauranten Hong Kong ligger I Steinkjer sentrum i Jakob Weidemannsgate 3.

China House:
På Dampsaga-senteret i Bogavegen 6 ligger China House som er en kafe  og kinarestaurant.

Jorbærpikene:
Ligger på kjøpesenteret Amfi. Her serveres blant annet brusehetta, burger, pasta og salater.