Ønsker du en praktisk og komfortabel overnattingsløsning kan du velge en av våre leiligheter som er av høy standard.
Leilighetsanlegget består av totalt 65 leiligheter av ulik størrelse. Bygningene ligger fint plassert ved Steinkjerelva. Den spesielle arkitekturen gir anlegget en lun atmosfære.
Alle kjøkken har kjøleskap med en egen frysedel, komfyr og er utstyrt med blant annet kaffetrakter, stekepanne,  kasseroller, asjetter, glass. Badene er flisbelagte og har dusj, egen varmtvannsbereder, store speil og skap for toalettsaker og handklær. Alle leilighetene er utstyrt med sovesofa, bokhylle og skrivebord. To-og treromsleilighetene har eget soverom med dobbeltseng.

I alle leiligheter er det puter og dyner. Du kan leie sengetøy mot et pristillegg (se prisliste). Alle leiligheter må vaskes ut før utsjekking. Alternativt går det an å bestille utvask mot et pristillegg.
Mange par, barnefamilier og arrangementsgjester velger komfortabel overnatting i leiligheter. Trenere og spillere fra de engelske topplagene Arsenal og Blackburn har overnattet i leilighetsanlegget i forbindelse med treningstur og kamper på Guldbergaunet Idrettspark.
Leilighetene brukes som utleie til turister om sommeren i perioden juni-august og som bolig for studenter ved Høgskolen i Nord Trøndelag ellers i året.

Ettroms leilighet

Vi har 16 ettromsleiligheter. Denne typen leiligheter er 25 kvm og egner seg for 2 personer. Den har et kjøkken og kombinert stue og soverom. På kjøkkenet finner du kjøkkenbord og to stoler. I stuen er det garderobeskap, to
rammemadrasser og sofagruppe.